Leusden,
10
juni
2015
|
15:56
Europe/Amsterdam

Nederlandse Volkswagen-dealermedewerkers bij beste ter wereld

Nederlandse Volkswagen-organisatie hoort tot wereldtop op gebied van sales en after sales

Een team van Nederlandse Volkswagen dealermedewerkers heeft de tweede plaats behaald bij de Volkswagen WorldCup. Bij deze competitie nemen de beste dealermedewerkers ter wereld het individueel en als team tegen elkaar op. Bij de 2014/2015-WorldCup waren deelnemers uit 68 landen vertegenwoordigd. Verkoop Adviseur Peter Muller van Pon Dealer in Barneveld zorgde ook voor individueel succes: hij werd derde bij de competitie voor verkopers.

De finale van de Volkswagen WorldCup vond plaats in de Duitse hoofdstad Berlijn en in Wolfsburg, thuisbasis van Volkswagen. Deelnemers waren de beste Verkoop Adviseurs, Magazijn Medewerkers, Monteurs en Service Adviseurs van Volkswagen uit 68 landen. Voor Nederland waren dat achtereenvolgens Peter Muller van Pon Dealer, Walter van Soest van Van Beynum, Thijs Veenstra van Century Autogroep en Chris Kits van Auto Bourguignon. Zij streden individueel binnen hun vakgebied en als nationaal team bij een team challenge.

Tweede plaats Team Nederland
Team Nederland presteerde uitstekend en eindigde als tweede van de wereld dankzij hoge individuele scores en perfect teamwork. Daarmee liet het gedreven oranje team zien dat de Nederlandse Volkswagen-organisatie op hoog niveau acteert op het gebied van verkoop en service. Kers op de taart was de podiumplaats voor Verkoop Adviseur Peter Muller van Pon Dealer uit Barneveld. Hij werd uitgeroepen tot de nummer 3 van de wereld en tweede van Europa.

Zorgvuldige selectie
De selecties voor de Volkswagen WorldCup verliepen ook deze editie weer volgens een vast stramien. Uit zo´n 400 Nederlandse aanmeldingen kwamen de genomineerden per dealer naar voren in een online voorronde. Tijdens de nationale finale, die in september 2014 plaatsvond, werden de beste Nederlandse Verkoop Adviseur, Magazijn Medewerker, Monteur en Service Adviseur gekozen.

Deel dit nieuws
Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn
Contactpersoon
photo:Wendy  van der Graaf
Wendy van der Graaf
PR Medewerker
+31 (0)33 494 99 87
Laatste nieuws