25
maart
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Nederland krijgt meest uitgebreide car configurator ter wereld

Het volledig vernieuwde Volkswagen.nl omvat de grootste car configurator ter wereld. De in Nederland ontwikkelde en voor pc en tablet geoptimaliseerde website toont tot 200 miljoen verschillende Volkswagens. Van alle configuraties is een fraaie en realistische 3D-animatie te bekijken. Daarin worden álle details van de configuratie minutieus weergegeven_ van de verschillende wielontwerpen tot een zonnedak of afwijkende bumper. Nieuw is de optie de zelf samengestelde auto te delen via social media en met de dealer.

De afgelopen twee decennia is het aankoopproces voor een nieuwe auto sterk veranderd. Mensen oriënteren zich zeer uitgebreid op het internet voordat ze überhaupt een dealershowroom binnen stappen. De keuze voor de auto en veel details is dan bovendien vaak al gemaakt.

Het nieuwe Volkswagen.nl speelt volledig in op deze trend door ongekend veel informatie te bieden, tot wel zes keer meer dan voorheen en dan ook nog eens in woord en (bewegend) beeld. Ook biedt de site per model verwijzingen naar tests door onafhankelijke media.Delen met vrienden en de dealer

Het nieuwe Volkswagen.nl geeft weer een nieuwe dimensie aan het steeds uitgebreidere online oriëntatieproces van autokopers. Zo is een configuratie deelbaar op Facebook. En je kunt je nieuwe Volkswagen digitaal doorsturen naar de dealer als startpunt van een vervolggesprek.Speciaal voor Nederland

De nieuwe site is een Nederlandse ontwikkeling en wordt continu bijgewerkt met nieuws, maar ook met de nieuwste modellen in de car configurator. Volkswagen-dealers zijn naadloos bij het nieuwe website-ontwerp aangesloten. Naast het doorsturen van een configuratie hoort ook het online boeken van werkplaatsafspraken en het bekijken van het occasionaanbod per dealer tot de mogelijkheden. 

Contactpersoon
photo:Wendy  van der Graaf
Wendy van der Graaf
PR Medewerker
+31 (0)33 494 99 87
Deel dit nieuws
Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn
Laatste nieuws